Even Voorstellen

Wij zijn Lisette Prijs ( links) en Chantal Hildebrandt (rechts) en gaan voor onze opleiding 3,5 maanden naar India, Tamil Nadu, Kanchipuram!

Zoals misschien bekend hebben onze voorgangers (Klaartje en Sandra) vier concepten ontwikkeld in Kanchipuram, gebaseerd op community based tourism. Wij gaan proberen deze concepten te vermarkten! Hiervoor moeten echter een aantal stappen ondernomen worden zoals: een haalbaarheidsstudie, het schrijven van een marketingplan en het schrijven van een handleiding voor het personeel.

 

Even kort over onszelf, Lisette is geboren op 03-01-1985 in Twello en Chantal is een paar dagen later ter wereld gekomen namelijk 07-01-1985 in Amersfoort en beide studeren wij aan Saxion Hogeschool te Deventer!

 

Via deze site willen wij jullie op de hoogte houden van onze avonturen en ervaringen in India! Wij zullen de komende 3,5 maanden veel meemaken, zien en voelen. Wij zullen proberen zoveel mogelijk foto’s online te zetten zodat jullie een goed beeld kunnen vormen van onze belevenissen!

 

Ook vinden wij het erg leuk als jullie af en toe berichtjes achter laten!

 

Liefs Lisette en Chantal

geplaatst op maandag 21 januari om 16:19 Nog geen reacties...