Vertrek + Dubai

Vertrek naar Dubai

Na afscheid genomen te hebben was het eindelijk zover. Liset en Chan gaan op reis!

Met de Emirates vlogen wij vanaf Dusseldorf naar Dubai om even bij te komen van een drukke periode op school.

Aan boord hebben wij lekker gegeten en ons vermaakt met eigen tv scherm met veel functies!!!! (Zie de foto’s onder de link: FOTO’S!) Onderweg heeft Liset tetrus gespeeld (net als vroegah) en Chan films gekeken. Goed vermaak dus! Chan zat zelf zo goed in de film dat ze Liset aanstootte en zei: ‘Wij hebben 3 uur vertraging’, waarop Liset mij niet begreep….

In mijn film was de vlucht vertraagd en door vermoeidheid zag ik de realiteit even niet meer…Kortom: onze vlucht was op tijd aangekomen!

Bij de paspoortcontrole stonden er rijen waar je U tegen zegt! Vervolgens kneep Liset hem bij de douane…gezien haar koffer helemaal gecheckt werd. De dvd’s voor back-up waren de boosdoeners en Liset kon weer rustig ademen.

In de taxi naar het hotel merkte wij het cultuurverschil. De verhoudingen tussen man en vrouw verschillen enorm. In de taxi werd Liset compleet genegeerd….net als de rest van het verblijf in Dubai. Ze wordt raar aangekeken (denk vanwege de lengte en haarkleur) en iedereen gaf Chan antwoordt en kreeg tevens ook altijd de rekening…(Dat vond Liset niet erg!) Na een korte nachtrust gingen wij een city tour maken met onze privé taxichauffeur die op ons verzoek langs alle highlights reed en bleef wachten op ons waar wij er uit gingen! Tijdens deze tour hebben wij natuurlijk het 7 sterren hotel gezien en nog veel meer wat jullie terug kunnen vinden bij de foto’s.

Dag 2 hebben wij de bus gepakt naar 1 van de shopping centres. Hier kwam het cultuur verschil weer duidelijk terug waar de vrouwen voor in de bus moeten zitten en de mannen achterin! Wanneer de vrouwen plekken vol waren maar nog wel veel vrije plekken bij de mannen werden de vrouwen geweigerd in de bus. Terwijl andersom de mannen wel mee mochten. In het shopping centre hebben wij een cadeautje gekocht voor Mr. Jeyeraj en zijn vrouw Britto, onze opdrachtgever voor het project in Kanchipuram.

Dubai was super voor 1 dag! Wij raden mensen niet aan om een citytrip te maken naar Dubai, maar pak het mee als stop over want het is erg indrukwekkend!

Liefs ons
geplaatst op dinsdag 5 februari om 13:37 Er zijn 11 reacties...

HALLO ALLEMAAL!

Bedankt voor alle berichtjes die jullie op onze site hebben achter gelaten! Wij blijven jullie op de hoogte houden!

Liefs ons

zei Chantal en Lisette op dinsdag 5 februari om 14:06

Hey girls!

Lekker dat jullie een paar dagen hebben kunnen relaxen in Dubai! Leuke foto's trouwens! Inmiddels zitten jullie al in India ofniet? Goede vlucht gehad van Dubai naar Chennai? Heel veel plezier daar en succes met de opdracht meiden!

Liefs Marijke

zei Marijke op dinsdag 5 februari om 15:20

Heej meiden!!

Wat gaaf zeg, jullie Dubai-avontuur! Echt apart om te zien! Ook heel anders dan India.
Als het goed is zitten jullie nu in Kanchipuram, toch? Ik ben zo benieuwd hoe jullie het vinden en hoe jullie de cultuur(schok) ervaren! Ik heb er zelf bijna kriebels in m'n buik van, omdat het nu weer zo dichtbij komt!

Meiden, heel veel plezier en succes in Kanchi en maak er wat van!
Doen jullie de groeten aan Jeyaraj en Britto?

Liefs, Sandra

zei Sandra op dinsdag 5 februari om 16:07

Fijn om al een update te zien, ik begrijp dat er weer stroom is, aangezien je smsde dat de stroom uit was gevallen.
Tot gauw
Liefs

zei Kablau op dinsdag 5 februari om 16:35

Hallo dames,

Wat leuk dat er weer een update is. Ziet er zeker leuk uit daar. Ik blijf het hier voorlopig wel volgen. Veel plezier daar.

groetjes Appie

zei Appie op dinsdag 5 februari om 18:13

He hallo dan.

Leuk om te lezen dat jullie goed zijn aangekomen.

Dus als ik het goed begrijp is er voor Rob en mij altijd plaats in de bus. :)

Over een paar weken ga ik zelf de hotels wel even bekijken.

Groeten Gerald

zei gerald op dinsdag 5 februari om 18:46

Heel leuk die foto's, jullie hebben al in korte tijd veel gezien.
Bij de douane dacht ik dat je aangehouden was, Lisette, om je beker schoonmaak"drugs", maar het waren dus de schijfjes. Gelukkig is alles goedgegaan. In Kanchi nog even afwachten wanneer jullie je kamer krijgen met "echt" bed. Hopelijk snel, maar stretcher is daar al luxe hoor.(denk ik)Heel veel plezier, leerzaamheid, en succes. Samen komen we het ook bekijken. Tot over ongv. 2 maandjes.
Dikke kus van Pa en Ma ook voor Chantal.

zei Catharina op dinsdag 5 februari om 21:35

Heey meiden,

Leuk om jullie verhalen te lezen. Dat was dus weer eens een hele ervaring dat Dubai! Ben benieuwd hoe het jullie in India vergaat.

Liefs Carissa

zei Carissa op woensdag 6 februari om 11:01

Heey skeetjes!!
En, hoe bevalt het tot zover?
Leuke foto's trouwens!
Enne Liset, je weet hoe het komt dat ze je zo behandelen hè;) hahaha
Nou heel veel plezier nog!
Dikke kus

zei Hendriet op woensdag 6 februari om 11:45

Hé Chica's!!

Dat klinkt echt al super! Ik verwacht natuurlijk wel 3 plakboeken vol van jullie als jullie terug komen (1 voor elke maand). Wat lijkt het 7 sterren hotel klein op de foto, maar dat zal in t echt wel heeeel anders zijn!
Gedraag jullie een beetje en have fun!

Kuzz

zei Coralie op woensdag 6 februari om 14:04

lieve jullie. als amateur kunsthistoricus vind ik het leuk dat jullie al zo snel met de indiase kunst (tempel) en culuur bezig zijn geweest. Als jullie weer thuis zijn, gaan jullie voor ons een modeshow geven met die mooie `soepjurken`? totdevolgendekeer. joh.

zei johan op zondag 10 februari om 11:10