Sari

Om ons een beetje aan te passen aan de cultuur hier hebben we besloten om een sari te laten maken! Veel winkels maken gebruik van kinderarbeid en gezien wij en RIDE dat tegen willen gaan, heeft Britto ons mee genomen naar een goede winkel, waar de mensen onder goede omstandig heden werken!
Hier werden echt alle sari’s voor ons uitgestald, zoals je kan zien weet je op een gegeven moment niet meer wat je moet kiezen. Uiteindelijk hebben wij een keuze kunnen maken! Echter koop je alleen een lap stof, vervolgens moet je deze nog door een kleermaker tot sari laten maken! Wij hadden de luxe dat Britto hier bekend en gelieft is waardoor de kleermaker aan ons huis kwam om onze maten op te meten!!! De beste kleermaker stond zowat op zijn tenen om (Lisette) schouders op te meten.

De sari’s zouden de volgende dag klaar zijn, maar dit is India, het is nu inmiddels 2 dagen geleden!We hebben al gehoord dat de volgende dag ook wel een week later kan zijn. Wij wachten rustig af haha! Wanneer ze klaar zijn en wij les hebben gehad in hoe wij zo’n sari moeten aantrekken en dragen, zullen wij foto’s maken van ons in de nieuwe outfit en op de site zetten.

 

Liefs Lisette en Chantal

geplaatst op vrijdag 8 februari om 15:11 Er zijn 4 reacties...

Ik wil het graag zien, als het bevalt laat je er nog maar een paar maken, leuk voor thuis hahahaha.

zei Kablau op vrijdag 8 februari om 17:23

Ha ha, jullie worden dus al echte Indiers, leuk hoor!! Wel gaaf hoor, dat je zomaar kleren op maat mag laten maken...wat een luxe!

zei Jeroen Berghuis op vrijdag 8 februari om 18:02

Hey hey C&L, H&M, V&D.........idee??.....

Gaaf hoor om te zien!!! Ben benieuwd naar het resultaat en de foto natuurlijk!!!!

zei Alfred J. Kwak op vrijdag 8 februari om 22:00

Het ziet er allemaal spannend uit jammer dat wij dit vroeger niet allemaal mee konden maken veel liefs van ons uit Ugchelen . Brrrr. ik moet er niet aan denken hagedissen , olifant lijkt me beter.

zei jan mieke en knak op zondag 10 februari om 10:30