Mamallapuram

Afgelopen weekend zijn we naar Mamallapuram geweest om enquêtes af te nemen onder de toeristen, voor ons verslag. We hebben hier veel enquêtes kunnen afnemen, waardoor wij een duidelijk beeld hebben van de interesses van toeristen. ( Deze zijn wij nu aan het verwerken).
Daarnaast hebben wij afgesproken met 3 andere Saxion studenten die in Mamallapuram verblijven. Dit was erg gezellig en hebben met elkaar kunnen overleggen over de projecten gezien 2 studenten ( Manon en Ellen) een zelfde soort project moeten doen als wij maar dan in een andere plaats.

Tevens hebben wij de hoogte punten van Mamallapuram bezichtigd. Zie voor uitleg de foto’s. Tevens hebben wij even van de mogelijkheid gebruik gemaakt om een beetje te relaxen. Wat ons opviel aan Mamallapuram is dat het erg toeristisch is zeker in vergelijking met Kanchipuram. In Mamallapuram kun je de negatieve invloeden van de toeristen al goed zien en merken. Het gedrag van de mensen, en het wegvallen van de indiase cultuur ( demonstration effect).

 

Liefs Chantal en Lisette

geplaatst op donderdag 21 februari om 7:19 Er zijn 3 reacties...

Goed hotel was t of nie? Aardige mensen:-D
San en ik hadden ook beetje last van onze buikjes de eerste x dat we uit Mamallapuram terug kwamen..... Eten bij Britto is the best!!!
xxx

zei Klaar op donderdag 21 februari om 9:25

Erg grappig dat jullie die verschillen met Kanchi ook zo opvielen.. Erg he? Wij hadden ook een soort van cultuurschok toen we daar kwamen.
Wat goed dat jullie al zo opschieten met het project! Ik hoop dat het met ?Chantal ook beter gaat.
Wat kunnen jullie trouwens vaak op internet!! Ben jaloers! Hadden wij dat maar toen..

Succes!
Liefs San

zei Sandra op donderdag 21 februari om 11:05

Hey meiden!

Klinkt allemaal erg leuk! Chan, vervelend dat je je niet goed voelde!

Ik wacht de volgende verhalen in spanning af :D

xx

zei Barbara op donderdag 21 februari om 15:42