Bird Sanctuary

Vandaag zijn wij naar een vogelpark geweest op 1,5 uur rijden vanaf ons huis. Na een lange hobbelige weg kregen wij ook iets geweldigs te zien! (Ook al zijn wij geen natuur freaks, dit was geweldig!) Duizenden vogels op een super groot eiland. Het was al laat en de voedtijd was begonnen. Alle vogels op zoek naar eten en ook zagen wij babyvogeltjes...lief!

Na dit bezoek werden wij naar een klooster gereden waar Britto's zus 10 jaar heeft gezeten. Voordat wij daar naar toe gingen werd uitgelegd dat britto's sister een sister(non) is, dus Chantal vroeg: O wat leuk, heeft ze ook kinderen....DUHH NEE! Toen keek ze raar en begreep ik dat ze bij sister ' non ' bedoelde! (Ik wist toen nog niet dat we naar het klooster gingen!!)JAJA...Blundertje. Het klooster was erg leuk om te zien. Tegenover het klooster was net een kerkdienst bezig. Was leuk om te zien. Om jullie gerust te stellen...Lisette en ik zijn in niet in het klooster achtergebleven...We kunnen niet zo goed zingen als MARIA....do re mi...

Bedankt voor alle reacties tot nu toe op onze site! Erg leuk en misschien handig om er op te zetten:

Chantal is helemaal hersteld na 2 weken migraine en een soort voedselvergiftiging. We kunnen er weer tegen aan.

Morgen weer een verhaaltje!

Dikke kus ons!

geplaatst op maandag 25 februari om 12:43 Er zijn 3 reacties...

Kijk dat izjn goede berichten. Tja een "sister"denk aan "sister act" alleen heb ik het vermoeden dat zij geenszins op Whoopie lijkt haha.

zei Kablau op maandag 25 februari om 15:34

Fijn dat Cahntal weer helemaal de oude is en hopelijk blijft het met jullie allebei!! goed gaan. Volgens mij kunnen de toeristen bij jullie in de buurt zich alleen wel 3 weken vermaken, zoveel is er wel te zien. Jullie site heeft al zoveel verschillende aspecten getoond dat jullie veel werk hebben om alles in kaart te brengen voor jullie schoolopdracht. Gaat vast lukken. Succes! Wij blijven alles goed volgen en erg benieuwd wat we nog meer gaan lezen en zien.

Dikke pakkert
Pa en Ma

zei Catharina op maandag 25 februari om 17:43

Chantal.... wil je me de volgende keer als je sms't niet vertellen dat je gaat ontbijten op het strand.... Dat is als het hier regent, waait en koud is NIET leuk! hahaha
Heel erg fijn dat jullie je goed vermaken! Komt er ook wel wat terrecht voor de studie??
xx

zei Suus op maandag 25 februari om 21:08