Hallo

Zoals de titel al zegt hallo haha, we leven nog steeds ook al hebben we de site al een tijd niet meer geupdate.
Lisette is erg ziek geweest, het gaat nu weer helemaal super met haar, wees gerust. Ze had een of andere bacterie opgelopen, maar naar Indiaance medicijnen gekregen te hebben ( wat volgens NL artsen paardemiddelen zijn) is ze weer helemaal beter.
Verder hebben wij de afgelopen dagen voornamelijk lopen knallen met onze opdracht gezien wij binnenkort bezoek krijgen vanuit NL. De eerste ( Lisette haar ouders ) zitten momenteel in het vliegtuig. Zij worden gevolgd door Rob ( de vriend van Lisette) en Gerald ( een vriend van Lisette) die dinsdag aan zullen komen, last but not least, komt Chantal haar vader!
Tijdens al deze bezoeken maken wij natuurlijk weer foto's voor jullie!
Tot snel!

Liefs ons

 

geplaatst op donderdag 27 maart om 13:42 Er zijn 8 reacties...

Ik zal ook een paar foto;s maken, nog paar nachtjes slapen

zei Kablau op donderdag 27 maart om 13:59

Hoi Lisette en Chantal, blij te horen, dat het met Lisette weer goed gaat. En wat leuk dat jullie zoveel familie en vrienden op bezoek krijgen. Ben stiekem een beetje jaloers op je ouders Liseete. Geniet van elkaar. Groetjes Alette (en Henk)

zei Alette en Henk op donderdag 27 maart om 14:57

Ja de spullen zijn bijna gepakt. Tot over een paar dagen.

zei gerald op donderdag 27 maart om 18:27

Hey Lisette,

Ziek geweest? Had Rob helemaal niet ff verteld, ha ha...Fijn om te horen dat je er weer bovenop bent!
Ik ga morgenvroeg om 9 uur onder het mes. Laat nog wel weten hoe het is gegaan.
Heeeel veel plezier de komende tijd met de visite, maak er wat leuks van!

Liefs,
Jeroen en Sandra

zei Jeroen en Sandra op vrijdag 28 maart om 0:16

Hallo meiden,
Fijn weer iets te zien op de site, Lisette goed dat je weer beter bent !
Ik probeer je nog wel even te bellen van het weekend. Veel plezier ga genieten van jullie vrije dagen, de jongens zijn er klar voor. Floris z'n kast is geplundert, zelfs de 3kwartbroeken zitten in de rugzak........
Groetjes Debbie

zei Debbie en Floris op vrijdag 28 maart om 15:33

Hallo Lisette en Chantal,ik ben blij dat ik weer iets van je hoor Lisette we hadden je al gemist en heb je Vader gebeld toen hoorde ik dat je ziek was ben blij dat het nu weer goed gaat een echte Prijs laat zich er niet onder krijgen.Ik vind het erg spannend dat mijn broertje en schoonzusje nou onderweg naar jou zijn.Wil jij iets laten weten of ze daar goed zijn aangekomen dan kan ik ook weer rustig slapen het blijft toch mijn kleine broertje niet dan.Verder wens ik jullie heel veel plezier samen en geniet van elkaar.Groetjes Hennie

zei Hennie en willem op vrijdag 28 maart om 22:16

Hey ladies,
Hoop dat het met het knallen helemaal goed gekomen is! En wil jullie dan ook heel veel plezier wensen de komende dagen, want niets is leuker dan visite krijgen uit eigen land ;). Meiden geniet van de tijd daro samen, want voor je het weet is het voorbij!
X Inge
Ps ben blij dat je weer beter bent lisette, want ik schrok toch wel ff. En tja...in het buitenland zijn paardenmiddelen soms de beste medicijnen!

zei Inge op vrijdag 28 maart om 22:27

Veel plezier met al het bezoek en veel succes met de opdrachten ook!

zei Fleurieus.nl op woensdag 2 april om 10:25