Ouders Lisette en slang

Lisette haar ouders maken een rondreis door zuid India en komen op het eind 4 dagen bij ons. Vandaag hadden ze echter een dag excursie naar Kanchipuram, dus hebben wij ze opgezocht! Ze hebben een privé chauffeur met auto, waardoor Chantal en Lisette mooi met ze meekonden vandaag door Kanchipuram! We hadden afgesproken in de grootste tempel hier! Samen hebben we 2 tempels en een oud huis bezocht, een rijstfabriek vervolgens zijn we uit eten geweest voor onze lunch. Chantal en Lisette hebben maar besteld zodat we zeker wisten dat Lisette haar ouders het lekker zouden vinden en niet te pittig!

 

Vervolgens zijn we naar een zijdewinkel geweest waar we het weven hebben kunnen bekijken en toen was het tijd om gedag te zeggen, elkaar een leuke reis te wensen en tot over 2 weken! Dan zijn ze weer terug en zal het verhaal met Lisette haar ouders weer vervolgd worden!

 

Nadat we gedag hebben gezegd heeft Lisette haar sari laten strijken, dit gebeurd bij een mannetje langs de weg heel grappig, met een strijkijzer dat nog op kolen werkt!

 

Toen we thuis kwamen was iedereen in rep en roer, er was namelijk een slang in de tuin en in de wc! Ze hebben de vloer open gebroken, waardoor er 1000den kakkerlakken vrijkwamen, heel vies en vervolgens de slang gedood met een stok en in de tuin verbrand! Voor alles zie foto’s!

 

 

Liefs Chantal en Lisette

 

geplaatst op zaterdag 29 maart om 12:47 Nog geen reacties...