Deel 2

Na een heerlijke nachtrust zijn we op weg gegaan naar een olifantenkamp. Hier hebben we geholpen met het wassen van de olifanten. A once in a lifetime opportunity!!! Heel bijzonder om dit mee te maken. We hebben 4 olifanten gewassen zien worden met de leeftijden: 2, 4, 5 en 12 jaar oud…kortom: van klein naar groot! SUPER! Wat een lieve dieren! Ze werden gewassen met de schil van de kokosnoot. Het was geweldig! Zie de foto’s.

 

 

Na deze ervaring hebben we ontbeten midden in de natuur in een boomhut. Erg leuk. Hierna de binnenlandse vlucht van Kochi terug naar Chennai. En wat gebeurde er…we liepen het platform op kijkende naar de cockpit en tadaaaa….Rob kende de piloot!

 

 

Na aankomst de taxi naar Mamallapuram genomen om nog even 2 dagen te relaxen aan het zwembad en de laatste souveniertjes te kopen. Na een gezellige lunch met Ellen en Manon (+ ouders Ellen) zijn we weer teruggekeerd naar Kanchipuram. De volgende keer meer hierover!

 

 

 

 

Liefs ons

 

 

 

 

 

 

 

 

geplaatst op woensdag 9 april om 13:50 Al één reactie...

Leuk om te zien, dat jullie het zo naar jullie zin hebben met z'n 4tjes. Een heleboel plaatsen komen me bekend voor en weet ik precies te liggen, aangezien ik op de hoogte wordt gehouden door Catharina. Via Google Earth volg ik hen en bij elke plaats plaats ik een prikker. Trouwens Lisette onze markt is no. 1 geworden voor 2007. Goed hè? Het is koud hier. 's Nachts nog steeds nachtvorst. Volgende week gaan we een weekje naar Tenerife en hoop dat het daar een wat betere temperatuur zal zijn. Groetjes aan allemaal!

zei Alette op woensdag 9 april om 15:00