Leuk

Natuurlijk hebben wij Rob en Geer, Kanchipuram laten zien. Een stad die bekend staat als 1 van de 7 heilige steden van India met meer dan 1000 tempels, kan een tempel tour natuurlijk niet ontbreken. Verder hebben wij de silk farm bezocht en een schooltje. De ouders van Rob en het werk van Geer hebben potloden en pennen ter beschikking gesteld, waar nu weer heel veel kinderen blij mee zijn. Deze hebben zij aan de school geschonken. Helaas komt aan alles een einde…..en na kort shoppen in Chennai zijn de jongens weer vertrokken naar NL. Het was gezellig!

 

Voor Horst ( Chantal haar vader ) begint het India avontuur net! Na het shoppen in Chennai en heel belangrijk, een heerlijk ontbijt en lunch (lees subway en domino pizza) zijn wij vertrokken naar Kanchipuram. Chantal haar vader had een fles wijn meegenomen voor ons allemaal. Echter, dronk Jeyaraj de wijn als water, waardoor de fles binnen een kwartier leeg was! Het glas dat Lisette en ik gedeeld hadden was heerlijk!

 

Inmiddels is Horst op 1 van onze tours geweest. Beginnend met het bezoeken van 2 tempels, vervolgens: de silk farm, het weven van de sari’s, een workshop en gelegenheid tot het kopen van zijde producten, waar hij dan ook flink van gebruik heeft gemaakt haha! ( MAMA Hildebrandt krijgt mooie cadeautjes!) Voor alles zie de foto’s.

 

Morgen komen Lisette haar ouders weer op bezoek voor 4 dagen!

 

Al ons bezoek heeft te kampen met de hitte hier. Ter informatie: het is overdag alweer 40 graden en ontzettend benauwd. Binnenkort een nieuwe update!

 

 

Liefs Chantal en Lisette

 

geplaatst op dinsdag 15 april om 14:37 Er zijn 2 reacties...

Voor het geval dat, er is iets fout gegaan met de update, de eigenlijke updat stond op een andere computer. Is nog even de vraag wanneer die online komt, er zijn wel nieuwe foto's

zei Kablau op dinsdag 15 april om 16:11

Hey schatjes!
Jullie zien er goed uit op de foto's! Jammer als jullie naar huis gaan of ook wel blij? Wanneer komen jullie ook al weer terug?
Maar echt leuke verhalen en foto's allemaal! Supergaaf! En leuk dat jullie zoveel bezoek gehad hebben!
Ik miste alleen de foto's met Cowboy Billy erop ;)
Nou heel veel liefs en tot snel!

zei Hendriet op donderdag 17 april om 12:08