Bezoek ouders

 

Na aankomst van de ouders van Lisette hebben wij luxe geluncht in de stad. Daarna zijn wij met een volle riksja naar de tempel: Kanchi Kamachi geweest waar wij aapjes en olifanten bekeken hebben. Het was 13 april en dat hield in: HAPPY NEW YEAR in Tamil Nadu! Het was daarom erg druk in de tempel, maar des al niet te min erg leuk om de olifanten weer te zien en gezegend te worden.

 

Vanochtend zijn wij met z’n allen naar Sree Silk House geweest waar wij hele mooie sari’s gekocht hebben! Na onze aankopen werden wij verrast door een paardje met koets dat voor de winkel stopte. Zie foto’s voor het resultaat.

 

Na de heerlijke lunch heeft Jeyaraj ons meegenomen op tour naar zijn training centre in Arpakam, gevolgd door een ondergrondse tempel en een jain temple. Tevens hebben wij een een bezoek gebracht bij één van de coördinators thuis. Heel apart om te zien hoe de lokale bevolking leeft en hoe gastvrij ze zijn.

 

 

Zoals eerder vermeld hebben wij een testgroep gehad. Deze bestond uit Canadezen en Nederlanders voor de tour: Silk to Sari. Deze testgroep was erg nuttig. De geplande tijden volgens schema waren goed. De testgroep vond het erg interessant. Wel bleek hieruit dat de coördinators training nodig hebben als zij al gids willen optreden, omdat de kwaliteit en het Engels niet optimaal is. Aanstaande zaterdag geven wij de eerste training hiervoor waarin de hospitality training gegeven wordt evenals de do’s & don’ts!

 

 

Volgende keer weer meer!

 

 

Liefs ons

 

geplaatst op vrijdag 18 april om 14:18 Er zijn 3 reacties...

Succes met de training, ben al in afwachting van jullie volgende update,

zei Kablau op vrijdag 18 april om 14:31

Ja sterkte er mee om de coordinatoren goed op een lijn te krigen. Veel succes de komende tijd daarmee.


zei gerald op vrijdag 18 april om 18:33

Kon je nie meer terug bellen zaterdag :S Jammer.
Vond het erg leuk om je te spreken! Nog ff bikkelen.
Nou ik ga ook maar knallen voor school :S Speak soon.
KusZ Klaar

zei Klaar op maandag 21 april om 9:06