Ondergrondse tempel

Vorige week is Chantal naar Chennai gegaan voor een paar dagen met haar papa. De 2e dag kwam Lisette ook gezellig langs. Wij hebben in een mega luxe hotel geslapen en zijn even bijgekomen!  Ook Lisette’s ouders kwamen langs om nog 1 keer samen te eten voor hun vertrek terug naar Nederland. Het was een erg groot buffet en ….er waren toetjes! Chocola, ijs, fruit, crème brulee!  Het was verrukkelijk! Na het heerlijke avondmaal zijn de ouders van Lisette vertrokken naar de luchthaven. 

 

Gisteren hebben wij (Chantal, Horst en Lisette) een ondergrondse tempel bezocht. Deze tempel staat het hele jaar onder water en gisteren was deze tempel leeggehaald. Jeyaraj vertelde dat dit erg speciaal is en mooi. Toen wij bij de tempel aankwamen, was niet AL het water verwijderd en moesten wij nog door een stuk water lopen. Op zich niet erg, maar….Het was stilstaand water dat er al een jaar in lag….Inclusief levende en DODE kikkers. Na 10 minuten even rond gekeken te hebben zijn wij teruggekeerd naar Kanchipuram en hebben wij ons verdiept in ons verslag.  Het eind van ons verblijf in India komt namelijk in zicht. Wij hebben inmiddels deel 1 van onze training gegeven aan de coördinators. Deze is erg goed verlopen! De coördinators waren verbazingwekkend geïnteresseerd en hebben aangegeven dat zij de training erg nuttig vonden! Het was wel veel informatie voor ze. De tweede training is woensdag.

 

 

Alles gaat nog steeds goed met ons, ondanks de temperatuur die steeds hoger wordt.

 

 

Liefs de 2 letterlijke en figuurlijke zwetende studenten! J

 

geplaatst op maandag 21 april om 12:14 Er zijn 4 reacties...

Ja dat zal wel ja dat zweten, hier is het nu ook een lekker temperatuurtje, graad of 17, heerlijk hahah.

zei Kablau op maandag 21 april om 12:51

Veel succes met de 2e training. Gaat vast ook goed. Het zij leuke concepten die jullie gemaakt hebben en als de coördinators het dan ook goed kunnen begeleiden is het voor touristen straks nog leuker en interessanter. Goed werk meiden!

zei Catharina op maandag 21 april om 14:19

Het is mooi dat de coordantoren het goed opnemen van jullie. En dat ze erg geintereseerd zijn. Gelukkig zaten jullie in Chennai nu in een beter hotel dan wij op de laatste nacht. Veel sterkte dan nog de laatste dagen met de warmte. Zoals rob al zei hier is het nu lekker met 17 graden.

zei gerald op maandag 21 april om 16:44

Hey ladies,

Geniet nog even van jullie laatste weken in India! Hebben jullie al een beetje zin om terug te gaan naar Nederland?

Ps. ook veel succes met het afronden van jullie verslag!

Liefs Marijke

zei Marijke op dinsdag 22 april om 9:40