Lees maar

De zomer vakanties hier in India zijn begonnen. Net als in NL hebben de basisscholen hier ook een eindejaarsoptreden! Natuurlijk waren wij hierbij uitgenodigd! Er werd gedanst en toneel stukjes opgevoerd geheel in het Tamil, waardoor wij het goed konden volgen!

 

Verder hebben wij op de laatste schooldag van de kids allemaal lekkernijen mogen uitdelen in de klas! Dit was op de school in het trainings centre van RIDE, waar wij gelijk ook onze eigen plant moesten poten! De Sandra en Claire planten worden nu vergezeld door de Chantal en Lisette planten! Het is hier schijnbaar nogal bijzonder en een eer om een plant te mogen planten!

 

Verder hebben wij hard gewerkt, naast onze school opdracht hebben wij geschilderd. Het gebouw waarin wij slapen wordt op tijd moment helemaal geschilderd, zo ook de binnen kant van onze kamer, waarbij wij een handje hebben geholpen! Een korte uitleg waarom wij hebben geschilderd. Wij waren aan het werk op onze laptop met muziekje op de achtergrond. De betreffende schilders hadden nog nooit een laptop gezien, laat staan dat daar ook nog geluid uit kan komen. Jullie voelen hem al waarschijnlijk aankomen….Het schilderen duurde erg lang, aangezien zij meer naar de laptop keken dan aan het schilderen waren. De verfgeur en de aanwezigheid en over de schouders meekijken wat een laptop kan, werkte op onze zenuwen, waardoor wij hebben besloten de kwasten af te pakken en het zelf te gaan schilderen. Nou, binnen 10 minuten klaar!!!

 

De schilders vonden het apart (vrouwen schilderen toch niet!) en moesten lachen.

 

 

Volgende keer meer!

 

 

geplaatst op woensdag 30 april om 12:19 Er zijn 2 reacties...

Volgens mij is alles wat jullie doen als vrouwen apart daar hahaha. Eh ik heb ooknog een muurtje thuis, kan je doen mooi over twee weken even doen :-) kus

zei Kablau op woensdag 30 april om 12:29

Ja en Lisette, onze kamer is ook nog steeds niet opgeknapt. Sausen, behangen, rolgordijnen en nieuwe gordijnen, het schiet niet op. Maar gelukkig ben jij straks weer thuis en is het met 1 dag "klaar". :-)
Alle gekheid op een stokje: jullie kamer is wel mooi klaar en voorlopig is er wel een plant die jullie naam draagt. Dat hebben wij niet. Wees trots.
Nog even volhouden en dan staan we samen in Düsseldorf!

Liefs papa en mama

zei Catharina op vrijdag 2 mei om 18:24